Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, marţi, că grupul UDMR nu a decis dacă va semna plângerea împotriva președintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Declaraţiile preşedintelui Băsescu sunt inacceptabile privind ceea ce a spus legat de Gabriela Firea şi soţul doamnei senator. Nu poate fi acceptată o astfel de declaraţie şi condamnăm orice astfel de şantaj sau ameninţare. De aici până la plângere penală e cale lungă. La noi în grup nu am luat o decizie. Nu există obligativitate pentru niciun membru, fiecare analizează dacă doreşte individual, semnează, dar nu există obligativitate pentru grupurile noastre nici de la Senat şi nici de la Cameră pentru a semna această plângere penală", a declarat Kelemen Hunor.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat dacă UDMR a luat vreo decizie pentru a semna alături de PSD plângere penală la adresa lui Traian Băsescu.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.

Integral pe România LiberăComentarii

val 1 Jegurile UDMR-iste nu stiu in ce luntre sa intre, sint in dilema si vor amina pina se rezolva cazul cumva fara sa ia atitudine. Antonescu are cea mai mare parte din vina pt cooptarea UDMR la guvernare dupa ce electoratul a dorit sa fie infrinta Javra Ordinara si sa nu mai fie cooptat UDMR-ul la guvernare. Ca sa se creeze o "majoritate" parlamentara, au fost cooptate aceste cozi de topor toxice pt tara UDMR, de necesitate.

15 aprilie 2014 17:37

@plagiatorul socialist Comandorule, dar apararea penalilor in Parlament prin votul majoritatii, nu este un act de constiinta? Cum ramine cu "respectul, cinstea, corectitudinea, responsabilitatea, inaltul spirit civic" in cazul lui Ala MIcu de la Prahova, a lui Silaghi, Chiuaru (condamnat definitiv!), cum ramine cu zidul de protectie psdist in fata lui Bivolaru, Nicolescu si a celorlalti care "trebuie sa se bnucure de prezumtia de nevinovatie"? Cum ramine cu PLAGIATUL, cum ramine cu Grajdanii promovati, cum ramine cu taierea panglicii la un proiect declarat ILEGAL prin decizie definitiva si irevocabila (Palace Iasi)? CINE apara cetatenii si cetatea? CINE e mai presus de LEGE in tara asta?

15 aprilie 2014 17:24

LLLLLLLLLLLL Poate o da Dumnezeu ca romanii sa iasa la urmatoarele alegeri parlamentare si la toate celelelate alegeri in nr mare pt ca numai asa astia pot fi dati afara din parlament.

15 aprilie 2014 16:33

luntrea ca de obicei !

15 aprilie 2014 14:30

Uta Duplicitari cum sunt de felul lor.Fara caracter.

15 aprilie 2014 14:27

Uta Duplicitari cum sunt de felul lor.Fara caracter.

15 aprilie 2014 14:27

Comandorul Este un act de constiinta. Nadajduim ca alesii nostri sa faca un pas concret si foarte ferm pentru instaurarea in tara a unui climat civilizat, bazat pe respect, cinste, corectitudine, responsabilitate, un inalt spirit civic. Teza potrivit careia "NIMENI NU TREBUIE SA FIE MAI PRESUS DE LEGE", va trebui odata si odata sa fie transformata din slagarul de astazi, intr-o realitate pe care sa o traim CU TOTII cotidian. Asa deci, domnilor parlamentari, alesi ai poporului, indepliniti-va menirea de aparatori ai cetatii si ai cetatenilor ! Asa sa va ajute Dumnezeu !

15 aprilie 2014 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.