Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputaţii şi senatorii PSD, UNPR, PC şi UDMR au primit în această dimineaţă câte un sms prin care li s-a cerut să nu absenteze de la întâlnirea cu premierul Victor Ponta de la Palatul Parlamentului, au declarat pentru „adevarul.ro“ surse parlamentare.Parlamentarii sunt chemaţi pentru a semna plângerea penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Ponta a anunţat încă de ieri că, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusă, marţi, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, pe care o doreşte semnată de cât mai mulţi parlamentari, inclusiv din opoziţie.

„Până mâine (marţi - n.r.) avem o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu", a spus Victor Ponta, precizând că această plângere va fi semnată de toţi parlamentarii puterii şi, dacă vor dori, şi de parlamentarii din celelalte partide parlamentare.

Traian Băsescu a atacat-o dur, duminică seara, pe senatoarea PSD Gabriela Firea, despre care a spus că e mai bine să stea în banca ei.

„E o prostie ce spune ( Gabriela Firea, n.r.). Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo zece ani. Trebuie să ştii puţin drept. Acolo a fost o cumpărare cinstită, cu credit luat de la o firmă care a anunţat că vrea să vândă pământul, la un preţ care e preţul pieţei. Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele“, a comentat şeful statului, duminică.

Integral pe AdevărulComentarii

pandele BA ponta,CHIAR DE-AR FI CEVA NECURAT CU TERENURILE E O NIMICA TOATA COMPARATIV CU CE FAC BARONASII TAI. AI PIERDUT TIMPUL CU GALCEAVA IEFTINA SI CU MINISTRII DE NIMIC CA sova,campeanu,fenechiu,maior,AI PROMIS PROMOVAREA COMPETENTEI,..IAR ACUM TE LAUZI CU O CRESTERE ECONOMICA DATORATA GUVERNARII BOC, DE CARE FACI BASCALIE. O SA AVETI SUB 15% LA ALEGERI.

15 aprilie 2014 14:24

Comandorul Este un act de constiinta. Nadajduim ca alesii nostri sa faca un pas concret si foarte ferm pentru instaurarea in tara a unui climat civilizat, bazat pe respect, cinste, corectitudine, responsabilitate, un inalt spirit civic. Teza potrivit careia "NIMENI NU TREBUIE SA FIE MAI PRESUS DE LEGE", va trebui odata si odata sa fie transformata din slagarul de astazi, intr-o realitate pe care sa o traim CU TOTII cotidian. Asa deci, domnilor parlamentari, alesi ai poporului, indepliniti-va menirea de aparatori ai cetatii si ai cetatenilor ! Asa sa va ajute Dumnezeu !

15 aprilie 2014 13:34

Roman-Maghiar Mai parlamentarilor afaceristi chiar vreti sa discreditati de tot institutia Parlamentului? Nu vedeti ca ati adus Institutia Parlamentului pe ultimul loc la increderea populatiei? Noi nu vedem ca sunteti numai smecheri in inginerii financiare si nicidecum in folosul comunitatii romanesti? Rusine tuturor parlamentarilor. Nu ati cautat niciodata interesul national. V-ati multumit cu trei arginti pe care vi-i da structura paralela a statului si pe care ii protejati.

15 aprilie 2014 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.