Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În România trebuie să fie aplicată legea și în cazul celor care sunt protejați pe criterii politice, a susținut joi, la Pitești, președintele PSD Victor Ponta, referindu-se în mod direct la fostul senator și lider al PDL Argeș, Mircea Andrei.

"Îmi pare rău că nu vine iar să candideze în Argeș Mircea Andrei. A candidat o dată. Dar și mai rău îmi pare că încă mai e liber. Îmi pare rău că mai e liber, pentru că înseamnă că mai e de făcut justiție în România, cu cei care cu adevărat au furat, cu cei care cu adevărat au încălcat legea și care încă sunt protejați pe un criteriu politic, pentru că sunt cu domnul Băsescu, cu doamna Udrea, cu alți domni și doamne de același fel. Dar dacă îl mai vedeți vreodată trecând prin Argeș, să-i spuneți că-l așteptăm după decembrie. Să-i spuneți acest lucru și să-i spuneți că, până la urmă, dreptate se va face, mai târziu decât ar fi trebuit, dar se va face și legea se va aplica, iar cei care au încălcat-o vor răspunde pentru asta", a spus liderul social-democrat, într-un discurs ținut cu ocazia lansării candidatului PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Argeș.Integral pe AgerpresComentarii

Obiectiv Nu-mi plac de niciun fel alde Ponta, Iliescu, Nastase si tot neamul lor pesedist, care se afla la originea dezastrului post-revulutie (sic!) al Romaniei, dar jaf mai crunt decat cel portocaliu nu s-a egzistat, dupa cum politia politica si justitia lui Ceasca au fost parfum de floare pe langa cele ale Bashinescului !!! Ceausescu, desi in unele privinte gresea si exagera, era macar un patriot fervent, pe alocuri chiar vizionar, pe cand Kiorul de acum este doar un mafiot lacom si un tradator de neam si de tara.

11 aprilie 2014 8:10

vio Imi place de Ponta ca nu se dezice de baronii lui care unii sunt deja in puscarie, altii sunt cu un picior in ea si-l freaca grija de altii.Cica cei care cu adevarat au furat sunt liberi.Asta inseamna ca baronii lui nu au furat?Sau n-au furat cu-adevarat, adica puteau mai mult dar n-au stiut cum?

11 aprilie 2014 7:20

ghita @plagiatorul socialist ar trebui sa-ti adaugi la nume sisi te semnezi " plagiatorul socialist basist " ,te prinde mai bine!!!!

11 aprilie 2014 1:51

@plagiatorul socialist Perfect. Nu zic nu. Dar pe rind, pe rind. Acum ii bagam la puscarie pe cei de-i avem in mina, miine altii. Ce ai vrea, tocarasu plagiator, sa ii lasam pe socialisti deoparte, asteptind sa se coaca dosarele basistilor? Uite, va jur, in momentul in care veti aduce DOVEZI de hotiile Udrei, Basescu, Boagiu, Boc, o sa pichetez DNA sa cerceteze probele livrate de dvs! Probe la fel de clare si de concludente ca cele in cazul plagiatului dvs!

10 aprilie 2014 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.