Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Traian Băsescu i-a transmis luni un mesaj de felicitare premierului ungar Viktor Orban în care îl felicită pentru victoria obținută la alegerile parlamentare din Ungaria și își exprimă încrederea că relațiile bilaterale se vor consolida, informează Administrația Prezidențială.

"Doresc să vă felicit pentru victoria obținută cu prilejul alegerilor parlamentare desfășurate în Ungaria și să vă urez succes în îndeplinirea obiectivelor acestui nou mandat care v-a fost încredințat. Folosesc această ocazie pentru a adresa sincere felicitări poporului maghiar și îmi exprim deplina încredere că raporturile bilaterale, întemeiate pe relațiile tradiționale de prietenie între popoarele noastre, se vor consolida pe toate planurile, în beneficiul cetățenilor români și maghiari", se arată în mesajul transmis de șeful statului.

Integral pe AgerpresComentarii

nana Tradatorul Basescu ,cu aliatul lui ,extremistul si revizionistul Orban.Asta a stiut sa faca Basescu,tradarea natiunii si Roamniei . Basescu cine stie ce Intelegeri obscure a facut cu acest personaj, cu PPE ,cu UE si SUA. O sa ne trzim intr- o buna zi cu Romania divizata din nou ca in 1940.

7 aprilie 2014 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.