Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz revoltător în China, unde o fetiţă de numai doi ani a murit din cauza nepăsării celor din jur. Două maşini au lovit-o, iar agonia copilei a fost ignorată de nu mai puţin de 18 trecători. Oricare dintre aceştia i-ar fi putut da o mână de ajutor şi o şansă la viaţă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt şocante.

Un microbuz o loveşte în plin pe fetiţa de doi ani. După impact, şoferul dă semne că va încetini. Nici vorbă însă. Trece şi cu roţile din spate peste copil şi îşi vede mai departe de drum.

Nimeni din piaţa unde a avut loc accidentul nu a intervenit. Pe lângă trupul rănit au trecut, unul după celălalt, pietoni şi biciclişti. Niciunul însă nu a aruncat mai mult de o privire indiferentă spre copil şi spre balta de sânge din jur.

Lăsată să zacă pe caldarâm, fetiţa a fost călcată de încă o maşină. Iar din acel moment nu a mai făcut nicio mişcare. Culmea indiferenţei şi a nepăsării, tot nu a intervenit nimeni, până când, în sfârşit, o femeie a încercat să o ridice. A văzut că fetiţa este inertă şi a mutat-o printre nişte saci cu marfă. Atât. Abia atunci a apărut mama copilului, care a luat fetiţa în braţe şi a plecat în grabă.

A fost prea târziu însă pentru fetiţă. Indiferenţa a 18 trecători o condamnase deja la moarte. A mai supravieţuit câteva ore, după care s-a stins la spital.


Comentarii

gogu Nu mai cumparati gunoiul Made in China.

26 decembrie 2011 21:30

livUSA Asta se intimpla in tara care se zice ca va fi "number 1 in lume" :))) O sa fie vai de mama voastra cand ajunge China sa va conduca. La asa ceva sa va asteptati si voi si restul omenirii.

18 octombrie 2011 6:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.