Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritatea Metropolitană de Transport Bucureşti vrea să introducă până la 1 iunie un sistem de tarifare unic pentru călătoriile cu RATB, Metrorex, CFR Călători partea regională şi operatorii de transport privaţi.

"O să încercăm să avem tarife unice, un sistem de tarifare unic, care se va aplica tuturor operatorilor de transport public din zona metropolitană. Vorbim aici de operatorii de transport privaţi, de RATB, Metrorex şi de CFR Călători, partea regională", a declarat pentru Mediafax Adrian Criţ, directorul general al Autorităţii.

Potrivit acestuia, strategia la care lucrează AMTB vizează bilete şi abonamente de călătorie combinate pentru toţi operatorii de transport, modalităţile de calcul al preţului integrat şi distribuirea veniturilor rezultate, precum şi integrarea reţelelor de vânzări.

Astfel, un posesor de card activ RATB sau Metrorex va putea circula cu toate mijloacele de transport, încărcând diferite tipuri de abonament. Criţ a explicat că pentru integrarea tarifară vor fi implementate două modele. Primul implică un preţ orar pentru călătorii, iar cel de-al doilea presupune introducerea mai multe tipuri de abonament pentru diferiţi operatori.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

SV Foarte interesanta mutarea cu Dl. Crit! Dupa ce tot RATB-ul s-a plans de el si a fost acuzat de incompetenta a fost retrogradat prin avansare ca director al nou-infiintatei Autoritatati Metropolitană de Transport Bucureşti. Maine-poimanie, dupa ce-si va dovedi incompetenta si aici va fi numit Ministrul Transporturilor?

4 ianuarie 2012 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.