Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru Antena 3, despre dispariţia soţului ei. Kinga Muncus-Nagy a precizat că biologul va fi căutat în continuare de colegii lui. Femeia încă mai speră că soţul ei va fi găsit în viaţă.

„Soţul meu a plecat la sfârşitul lunii octombrie, iar programul tine până în aprilie. Soţul meu şi-a dorit foarte mult timp să ajungă acolo şi a căutat pe internet. A dat de acest program de conservare şi a fost selectat”, a povestit Kinga Muncus-Nagy.

„Ştiu ca soţul meu este un om foarte precaut şi nu se aventurează în situaţii periculoase. Pur şi simplu nu pot să-mi dau seama cum a căzut în apă” a adăugat soţia biologului dispărut.

Nevasta românului a vorbit ultima oară cu Mihai de Revelion. Femeia va pleca în Noua Zeelandă pentru a ajuta echipele de salvare în căutările lor.

Mihai Muncus-Nagy a dispărut luni în nord-estul Noii Zeelande. Românul de 33 de ani lucra de două luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului înconjurător.

Potrivit oficialilor, cel mai probabil românul a căzut de pe o stâncă în apă. Echipele de intervenţie au fost mobilizate şi l-au căutat în ultimele două zile. Operaţiunile de căutare au continuat şi în data de 4 ianuarie, fiind întrerupte la lăsarea nopţii.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.