Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel a folosit un limbaj licenţios când a fost întrebat despre zgomotul noilor motoare V6 de 1,6 litri, introduse începând din acest sezon, stârnind reacţii dezaprobatoare în lumea Formulei 1, însă conducerea echipei Red Bull i-a luat apărarea germanului.

"E rahat. Am fost pe linia standurilor în timpul cursei şi era mai linişte decât într-un bar. Cred că nu este bine pentru fani. Cred că Formula 1 trebuie să fie spectaculoasă, iar sunetul este unul dintre cele mai importante lucruri. Când aveam şase ani, mergeam să văd monoposturile la antrenamentele libere şi ce îmi mai amintesc este sunetul. Îmi amintesc cât de tare era şi cum vibra totul când trecea o maşină. Este păcat că nu mai avem aşa ceva", a declarat Vettel, după prima etapă a sezonului 2014, din Australia.

Presa internaţională a scris că după aceste afirmaţii preşedintele FIA, Jean Todt, le-ar fi cerut conducătorilor Red Bull să pună capăt comentariilor licenţioase ale pilotului german, care nu folosea în premieră un asemenea limbaj. Însă managerul echipei austriece, Christian Horner, a dezminţit acest lucru şi şi-a apărat sportivul.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.