Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, vineri seară, că va face, luni, împreună cu omologul din Canada, John Baird, o vizită la Chişinău.

Şeful diplomaţiei a precizat, la Realitatea TV, că ministrul canadian de Externe va veni duminică într-o vizită la Bucureşti şi că vor merge împreună la Chişinău.

"Duminică voi avea o vizită importantă la Bucureşti, cea a ministrului de Externe canadian, şi vom merge cel mai probabil împreună la Chişinău", a spus Corlăţean.

Ministrul de Externe a precizat că această "prezenţă comună româno-canadiană în R. Moldova este foarte importantă ca semnal".

"Mesajul este foarte clar, de sprijin constant, foarte angajat din partea României", a spus Corlăţean.

Ministrul de Externe a precizat că "proiectul european este capital pentru Republica Moldova"

Întrebat dacă va avea loc în perioada următoare şi o vizită a premierului Victor Ponta la Chişinău, Corlăţean a reamintit că au fost recent într-o scurtă vizită în capitala R. Moldova, în drum spre Georgia.

"Cei doi premieri vin în mod constant de o parte şi de alta a Prutului, se întâlnesc, se văd şi e foarte bine", a precizat ministrul de Externe, adăugând că întrevederile dintre cei doi prim-miniştri sunt "mai puţin formale" şi "fără covor roşu".

Integral pe România Liberă