Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dorul de fetita sa o macina in fiecare zi, iar lupta cu familia sotului ei se inteteste pe zice trece. Totul s-a transformat intr-un razboi in care nicio arma nu este considerata prea puternica, insa Antonia nu va renunta niciodata la fetita ei.

Nimic nu este mai presus pentru Antonia decat fetita ei, Maya, si nimic nu o va impedica sa lupte pana in panzele albe pentru a o avea pe cea mica langa ea, din nou. Cosmarul solistei a inceput vara trecuta, cand si-a lasat fetita in Italia, la rudele din partea tatalui, insa, in momentul in care a vrut sa o ia inapoi, Antonia s-a lovit de un refuz.

De atunci, respectiv de opt luni, solista traieste un cosmar care poate fi cu greu descris in cuvinte, iar incercarile ei de conciliere s-au dovedit a fi zadarnice, pana acum. Si, cum familia fostului sot incearca sa o puna intr-o lumina negativa, Antonia a acceptat, inca o data, sa rupa tacerea, pentru CANCAN.ro: “Le-am propus custodia comuna, dar nu au fost de acord. Nu pot spune ca sunt binevenita in Italia. Ei de fapt dau aceste declaratii pentru ca da bine la presa sa spuna ca ma pot duce acolo oricand. Ei au creat situatia si starea asta si se leaga de faptul ca nu merg des acolo.

Eu vreau sa am intimitatea cu fetita mea, in casa mea, nu e normal sa imi vizitez fetita. E normal sa traiesc impreuna cu ea, in casa mea, in intimitatea noastra. Spun continuu ca sunt o mama cu cariera, de parca sunt singura mama din lume care munceste. Dar mamele care muncesc nu-si merita copiii?”, ne-a declarat solista.

I-a propus sotului custodia comuna

Desi probabil ca fetita ei se bucura, in Italia, de tot confortul material, acest aspect nu este, totusi, de importanta maxima in cresterea unui copil de varsta Mayei (3 ani si jumatate). Suferinta ei este nemarginita, dar se pare ca si fetita a inceput sa resimta faptul ca se afla departe de mama ei: “Fetita are nevoie de o mama, nu de castele. Orice copil are nevoie sa fie impreuna cu mama lui. E normal sa isi vada ambii parinti, e normal sa mearga la bunici sa ii viziteze, dar nu e normal ca un copil sa creasca departe de mama lui. Este inuman ca Maya sa fie cerscuta de rudele sotului meu si sa mi se refuze sa o aduc in Romania.

Nu sufar doar eu, ci sufera si ea. De fiecare data cand vorbesc cu ea, prin Internet, sau o intalnesc in Italia, Maya nu intelege de ce nu poate fi in permanenta langa mine si de ce avem “program” ca sa vorbit sau ca sa ne vedem”, ne-a mai spus Antonia.

Desi probabil ca unii au impresia ca solista intentioneaza sa continue razboiul cu Vincenzo si cu familia lui si ca n-are de gand sa-si indeparteze fetita, de ei:
Antonia si Vincenzo au avut parte de o nunta ca in povesti, insa sase luni mai tarziu basmul s-a spulberat
Antonia si Vincenzo au avut parte de o nunta ca in povesti, insa sase luni mai tarziu basmul s-a spulberat

“I-am propus lui Vincenzo sa impartim custodia gandindu-ma ca fetita are nevoie si de tata, nu numai de mama, insa el incearca sa se razbune pe mine sacrificand, inainte de toate, intersul copilului. Nu mi-am dorit niciodata sa fac circ prin presa, sa-mi afirm sentimentele fata de fetita mea, asa cum o fac rudele sotului. Cine-si poate imagina ca un copil e iubit mai mult de altcineva decat de mama lui?”, ne-a mai marturisit Antonia.

Ii citeste povesti pe Internet

Antonia si fetita ei vorbesc zilnic prin intermediul ecranului calculatorului, iar solista incearca din rasputeri sa elimine aceasta distanta, in ochii micutei. De fiecare data, solista plange de dor, dar incearca sa nu ii transmita Mayei starile ei emotive, ascunzandu-si , adesea, sentimentele. De asemenea, Antonia se comporta ca si cand fetita ar fi langa ea, povstindu-i tot ce face pe parcursul unei zile si citindu-i povesti fetitei.

Integral pe Cancan