Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Daciana Sârbu a declarat vineri, la Sibiu, întrebată fiind în legătură cu prezenţa mai multor rude ale unor lideri politici pe listele pentru Parlamentul European că în ceea ce o priveşte a fost în politică înainte de a deveni soţia lui Victor Ponta.

Întrebată cum comentează faptul că pe liste se întâlnesc foarte multe rude ale unor politicieni importanţi sau coincidenţe de nume, Daciana Sârbu a răspuns că ”Nu e o coincidenţă de nume la noi. Eu mi-am păstrat numele după căsătorie. Eu am fost în politică înainte de a fi soţia premierului.Integral pe GândulComentarii

Apolitica Prezenta femeilor in politica romaneasca este de dorit, dar numai a celor cu profil moral decent, inteligente si instruite. Si avem cateva nume precum Norica Nicolai, Ecaterina Andronescu, Corina Cretu, Raluca Turcan, Rovana Plumb, Mariana Campeanu, Maria Grapini, Lucia Varga. Li se poate adauga fara rezetrve si Daciana Sarbu, speram sa apara si altele de aceeasi factura.

29 martie 2014 9:34

Mircea A fost băgată de ta-su și PSD secretar de stat la 28 de ani, pe bani publici, scârba, pe zero merite, putoarea !

29 martie 2014 8:53

Copiez-Plagiez Daciana, nu uita ca esti fica lui Sarbu cu un singur choi,...acum esti a celui cu doua choaie... Esti stearsa fatuca.

29 martie 2014 8:32

TOTI Stimata Daciana, meriti sa reprezinti Romania la Forurile internationale, deoarece: te-ai luptat ca o Leoaica in PE, pt Poporul Roman si pt Tara; esti o prezenta onorabila si profesionaista acolo - dupa cum afirma parlamentarii UE; esti educata si scolita, NU faci de ras Tara, dimpotriva, esti un model de tanara femeie mama, sotie si politiciana. Te vom vota 65%-70% cu placere !

29 martie 2014 8:22

felix varanul CORECT! era analizda politica cu Robert Turcescu, deci era in politica pan' la gat inainte sa o ia poanta

28 martie 2014 21:16

ziarist esti urata ca porcu,,,

28 martie 2014 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.