Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aşa numitele forţe de auto-apărare teritorială din Crimeea, cele care au avut un rol cheie în asigurarea securităţii din regiune, vor fi înregimentate în rândul armatei ruse, a anunţat un parlamentar de la Moscova.

"După ce Crimeea se va alătura Federaţiei Ruse, forţele armate din această regiune vor fi reformate şi vor deveni parte integrantă din Districtul Militar Rus din sud", a spus Vladimir Komoyedov, preşedintele Comisiei de Apărare din camera inferioară a parlamentului rus.

Komoyedov, fostul comandant al flotei ruse din Marea Neagră, a subliniat că schimbarea este necesară pentru garantarea securităţii din Crimeea.


Comentarii

Cercetasu` Greu de crezut ca abia acum devin parte a armatei Federatie Ruse. Erau si pana acum, GRU Spetsnaz. Intre noi fie vorba, unii din cei mai de temut cercetasi din lume. Da`chiar ma luati de prost ?!

21 martie 2014 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.