Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prăjitura cu griş, gem de prune şi bulion pregătită de un concurent fără două degete i-a sensibilizat pe chefii pretenţioşi care şi-au amintit de copilărie. Noul sezon „MasterChef“ a început şi cu alte preparate surprinzătoare, aplaudate sau aruncate la coşul de gunoi.Încercările, reuşitele şi nereuşitele culinare i-au încântat şi enervat pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea încă de la debutul noului sezon „MasterChef“. După câştigătorii sezoanelor precedente ale show-ului de la Pro TV - Petru Buiucă, Aida Parascan şi Elena Lasconi, la categoria celebrităţi, - aspiranţii la şorţul norocos s-au înrolat în bucătăria profesioniştilor.

Cum prima impresie contează, noua generaţie „MasterChef“ a încercat să-i seducă pe experţi prin iscusinţă, imaginaţie, dar şi factori afectivi.

Integral pe Adevărul