Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, se va deplasa săptămână aceasta în China, scopul fiind turistic, dar și o încercare de a risipi rezervele reciproce care caracterizează relațiile sino-americane, comentează AFP.

Dna Obama, fiicele Sasha și Malia, precum și mama ei vor vizita Marele Zid, o rezervație de urși panda și soldații din ceramică din Xian.

Anunțând această deplasare, Casa Albă a avut grijă să precizeze că Michelle Obama nu va evoca dispute care umbresc relațiile între Beijing și Washington, ci intenționează să se exprime asupra unor subiecte mai puțin fierbinți, ca educația.
Integral pe AgerpresComentarii

Breaking News!!! Administratia rezervatiei (înstitutie care s-a oferit sa puna la dispozitie si cusca în care urmeaza sa calatoreasca si sa fie cazata familia de orangutani-prezidentiali, n.n.) si-a anuntat disponibilitatea de a o îngriji (permanent, n.n.) pe Prima Femela a SUA! În acest scop, rezervatia pune la dispozitie un veterinat propriu si a început de ieri organizarea unui biotop adecvat. Ramâneti cu noi, va tinem la curent (cu ultimele stiri despre tentativele de izolare a Rusiei pe cale de shantaj diplomatic la cel mai înalt nivel si despre ultimele atentate euro-atlantice cu masini-capcana din Siria)! Cu respect, Redactia AP

18 martie 2014 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.