Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul Județean Arad a inaugurat, vineri, noul sediu administrativ al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU), președintele CJ, Nicolae Ioțcu, afirmând că această investiție era absolut necesară pentru a elibera spațiile ocupate în interiorul clădirii unității medicale și pentru a fi oprit fluxul de persoane care nu aveau nicio legătură cu actul medical.

'Am considerat absolut necesară existența unui sediu distinct pentru conducerea spitalului, pe de-o parte pentru a elibera spațiile ocupate în interiorul spitalului de către partea administrativă, iar pe de altă parte pentru a opri fluxul de persoane în interiorul clădirii spitalului a unor persoane care nu au nicio legătură cu actul medical', a declarat cu acest prilej Nicolae Ioțcu.

Potrivit acestuia, spațiul rămas liber în clădirea spitalului va fi folosit în interesul sănătății, mai precis va fi alocat Unității de Primire Urgențe, secție care în momentul de față se află în plină modernizare.
Integral pe Agerpres