Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu face declaraţii despre situaţia lui Daniel Chiţoiu. ”Parlamentul a refuzat din nou să lase Justiţia liberă”, a declarat şeful statului. Băsescu a mai spus că taxa suplimentară pe combustibili nu este necesară, doarece sunt destui bani ”ascunşi” în buget pentru a se renunţa la această taxă.

”Parlamentul nu respectă standardele statului de drept. Acest episod are i o altă conotaţie. El viza o anchetă referitoare la ordonanţa 94/2013 cu privire la ASF. Aceasta a fost emisă şi manipulată de diverşi politicieni. Confirmă faptul că Guvernul Ponta este unul corupt. Dacă s-ar fi dat aviz pozitiv în cazul lui Chiţoiu, ar fi trebuit să spună cum a primit aprobare de la premier”.

”Chiţoiu a spus câteva minciuni, în Parlament, cu privire la această ordonanţă privind ASF. Domnul Chiţoiu minte”.

”În trimiterea înapoi a legii de funcţionare a ASF-ului menţionam lucruri legate de incompatibilităţi. În OUG se face referire la incompatibilităţi dar se emite o categorie: să nu fierude ale parlamentarilor sau parlamentari. Exact tot felul de rude ale parlamentarilor sunt în ASF”.

”Cred că azi, majoritatea parlamentară şi în mod deosebit PSD-ul au protejat împreună cu UDMR-ul”

”Parlamentul arefuzat să constate încetarea mandatului pentru doi parlamentari declaraţi incompatibili, prin hotărâri definitive ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie: Daniel Mora şi Ştefan Bucur Stoica”.

”În cazul parlamentarilor Varujan Vosganian, Borbeli, Dobre şi Chiţoiu nu s-a încuviinţat urmărirea penală. Aceştia sunt parlamentari influenţi”.

”Este o mare diferenţă de tratament. Pentru deputatul ”auto”, parlamentarul Coman, Parlamentul a încuviinţat arestarea. În cazul deputaţilor Stan, Cosma Vlad Alexandu, nu s-a încuviinţat arestarea”.

”Aceşti politicieni sunt parte a sistemului corupt din Parlament. Sunt toţi politicieni cu şatate vechi”.

”Facem eforturi uriaşe să deschidem porţile Schengen”.

”Statul este discreditat”.

Despre taxa pe combustibil

O spun încă o dată: această taxă suplimentară nu este enecesară. În bugetul de stat sunt ascunşi suficienţi bani pentru a se renunţa ala această taxă.

Introducerea acestei taxe va creşte preţurile la produsele de consum.

 

 


Integral pe România Liberă