Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Democrat Liberal îi cere lui Laszlo Tokes să retracteze de urgență declarațiile iresponsabile și extremiste adresate Parlamentului European, potrivit prim-vicepreședintei PDL Anca Boagiu, vicepreședinte al PPE.

"Partidul Democrat Liberal condamnă ferm declarația iresponsabilă a europarlamentarului Laszlo Tokes. Partidul Democrat Liberal consideră că extremismul este un pericol pentru orice stat democratic, cu atât mai mult în contextul internațional actual. Uniunea Europeană nu poate fi construită cu extremiști", subliniază Boagiu într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Ea precizează că PDL va acționa în continuare pentru apărarea statului de drept, pentru unitatea și integritatea teritorială a României și pentru garantarea drepturilor tuturor cetățenilor români, indiferent de etnie, conform valorilor europene.Integral pe AgerpresComentarii

Uta Momaie ,uiti cine il pupa ,lingea si decora,noi romanii nu suntem toti tampitui si nu uitam.Te-a uzat rau !!

11 martie 2014 20:05

salutlimbamatii Suge-i trabucu proasto ca l-ati pus vice in UE.Si dupa aia sa ne sugi si noua trabucele asta ca sa-ti faci parul drept.Dupa care sa-i sugi chelia basinosului care URMEAZA SA-L IA DRACU.In rest sa ma cac pe PMP,sau meri in PMP(in pizda ma-tii de proasta)

11 martie 2014 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.