Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 4.000 de persoane care au participat la comemorarea secuilor martiri de la Târgu Mureș au pornit, luni seara, într-un marș neautorizat pe străzile din Târgu Mureș, unii dintre participanți îmbrâncindu-se cu forțele de ordine.

Deși marșul către Prefectura Mureș nu a fost autorizat, organizatorul manifestării, Izsak Balazs, a cerut participanților la comemorarea din Cartierul 22 Decembrie să se îndrepte pe trotuare către Prefectura Mureș, pentru a depune o petiție prin care se solicită autonomia.

În timpul marșului, o serie de membri ai Organizației 64 de Comitate au scandat lozinci cu caracter xenofob, iar în zona Pieței din cartierul 22 decembrie s-au îmbrâncit cu jandarmii.Integral pe AgerpresComentarii

val 1 Felicitari Javrei Ordinare, lui Antonescu si lui Ponta ca au creat premisele destrabalarii UDMR si a maghiarilor. Cred ca asta este numai inceputul. Cum autoritatile vor incerca sa se opuna acestor actiuni, UDMR vor ameninta ca se retrag de la guvernare si cade guvernul. Ati bagat dracul in casa si greu mai scapam de el.

11 martie 2014 0:08

Ion PULEA Cati sunt ARESTATI? De ce nu-s la puscarie ptr propaganda antinationala? AUD?

10 martie 2014 23:38

claponiu Felicitari domnule Ponta! Ati starnit iar rahatul, care abia prinsese coaja. Poate va improasca sa tineti minte cat traiti ca guvernati sau ati guvernat ROMANIA!!!!! Orice favoare acordata minoritatilor se face pe principiul corespondentei sau reciprocitatii! Ce ofera Ungaria aia ofera si Romania. Daca sunt posturi ocupate de la cel mai mic la cel mai inalt nivel de romani acolo, se ofera in contrapartida si aici pentru unguri. Daca nu, nu. IAr chestiunea cu presa si emisiunile sa se faca in raport de contributia la buget sau PIB a ungurilor. Daca vor mai mult sa-si caute sponsori locali . Pe TVR deja au luni si miercuri. E deja prea mult. Ori asa ati primit ordin??? Si daca da, de la cine??? Sa stim si noi cine "guverneaza" de fapt o TAra neguvernabila????

10 martie 2014 21:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.