Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 6.000 de femei din România dezvoltă anual cancer de sân și jumătate dintre acestea pierd bătălia în lupta cu boala, cauza principală fiind diagnosticarea târzie.

Diagnosticat în stadiu incipient, șansele de vindecare sunt de până la 95%, însă, în prezent, doar 13% din cazurile noi sunt diagnosticate într-o fază incipientă.

În acest sens NEOLIFE Medical Center va realiza în luna martie Campania 'NEOLIFE Medical Center are grijă de sănătatea femeii!' și va pune la dispoziția femeilor 100 de mamografii digitale cu tomosinteză gratuite.

"Trimite-ne acum povestea ta sau a femeii importante din viața ta (1 pagină despre rolul tău sau al ei în viața celor dragi) și poți primi, de la NEOLIFE Medical Center, o Mamografie 3D (mamografie digital cu tomosinteză), cea mai avansată tehnică de diagnostic precoce al formațiunilor tumorale de sân. Poveștile pot fi trimise pe adresa: PentruEA@neolife.ro până la data de 20 martie 2014. Poveștile câștigătoare vor fi postate pe www.neolife.ro și pe pagina de facebook", informează unitatea medicală într-un comunicat remis luni presei.
Integral pe Agerpres