Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea spune că Victor Ponta va trebui să candideze la alegerile prezidenţiale pentru că este cel mai bine plasat în sondaje.

„Victor este cel mai bine plasat, cred că va trebui să candideze, dar decizia o va lua el. Când el va fi convins, când va avea foarte limpede în minte tot scenariul, probabil va anunţa ce va face, dar nu cred că va mai amâna mult răspunsul”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că nu îl va susţine pe Mircea Geoană ca şi candidat din partea PSD la alegerile prezidenţiale deoarece şansele lui sunt mici.

„Cred că momentul lui Geoană a fost în 2009, un moment aproape unic. Cred că a fost o greşeală foarte mare, prestaţia din timpul confruntării cu Băsescu. Acum în 2014 este o situaţie nouă. PSD a fost setat să îl convingă pe Ponta la prezidenţiale. Va fi foarte greu pentru PSD să susţină un candidat la prezidenţiale din partea altui partid. Îmi vine greu să cred că PSD îl va susţine pe Tăriceanu”, a spus Dragnea în cadrul emisiunii „Actualitatea Românească” de pe B1 TV.

Victor Ponta a declarat că senatorul Mircea Geoană şi cu el sunt cei care pot candida cu şanse la Preşedinţie din partea PSD. El a adăugat că şanse au şi Mugur Isărescu, Sorin Oprescu şi Călin Popescu Tăriceanu, care ar putea fi susţinuţi de PSD, dacă vor sta bine în sondaje.

Integral pe România LiberăComentarii

nea fane Ar fii magic pacalici presedinte si tu lingauul pe undeva prin vre-un cotlon cu un ciolan de ,,votant mort,, in clanta,, s-o credeti voi ca va asculta cineva sa va vedem in nov si sigur se va intimpla ca in trecut cu ,,, onorabilul ,,,,prostanac,,, fala psd-ului. sa va fereasca dracu sa fie chioru pe acolo ca va face moshu praf si pe urma urmeaza puscaria care i-o doriti lu basescu sa dea al de sus sa am dreptate tradatorilor de neam.

10 martie 2014 12:38

@plagiatorul socialist Cred si eu ca tu crezi. Ai ajunge presul PSD-ului, daca el ajunge Presedinte. Daca. Sper din toata inima ca de dorintele voastre se aleg praful si pulberea! Chiar daca Zombii te vor presedinte al socialistilor. Ei l-ar vrea si pe Ceasca Secretar General, dar nu se poate... deocamdata.

10 martie 2014 1:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.