Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cultura hollywoodiană tinde tot mai multe să aprecieze noul val de actori tineri, însă, la fel de repede, exclude vechea generaţie de actori şi actriţe care nu mai intră în standardele industriei. Acest lucru a fost vizibil la cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar, în urma căreia, după apariţia neobişnuită a celebrei Kim Novak, criteriile de apreciere au fost puse sub semnul întrebării.

Actriţa Kim Novak a jucat, fără doar şi poate, în cel mai bun film din toate timpurile, „Vertigo“, regizat de Alfred Hitchcock, însă prestaţia de pe scena premiilor Oscar 2014 a fost, de asemenea, una care să intre în istorie, însă într-o notă nu tocmai favorabilă. Prezentă pe scena din Los Angeles pentru a prezenta alături de Matthew McConaughey marele premiu pentru categoria cel mai bun lungmetraj animat, actriţa în vârstă de 81 de ani a avut dificultăţi în a vorbi, iar faţa acesteia avea un aspect nefiresc de rigit, lucru speculat atât de cârcotaşi, cât şi de oameni de valoare, scrie BBC.

„Kim Novak a fost dojenită pe Twitter“, a scris „USA Today“ după gala Oscar, cu referire la avalanşa de remarce la adresa actriţei în care i se atrăgea atenţia asupra aspectului său fizic. „Egal în ceea ce priveşte un premiu al Academiei pentru cea mai nereuşită operaţie estetică: Kim Novak sau Goldie Hawn“ sau „Kim Novak tocmai a fost transportată în condiţii de sigurnaţă la muzeul de ceară de la Hollywood“, au fost doar două dintre „aprecierile“, de pe Twitter, ale celor care au privit-o pe aceasta. Până şi magnatul Donald Trump a spus că „Novak ar trebui să-şi dea chirurgul plastician în judecată“. Pe lângă toate acestea, Robert Rorke, de la „New York Post“ a catalogat aspectul lui Kim Novak drept „unul dintre cele mai ciudate momente de la Oscar“.
Integral pe Adevărul