Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a comparat intervenţia rusă în Crimeea cu invaziile naziste practicate de Adolf Hitler la sfârşitul anilor 1930 în ţări europene, inclusiv în România, conform MEDIAFAX.
.
"Dacã aceste operaţiuni vă par cunoscute acest lucru se întâmplă pentru Hitler proceda la fel la sfârşitul anilor 1930. Despre toţi germanii, etnicii germani, care erau în ţări precum Cehoslovacia, România şi alte locuri, Hitler spunea că nu sunt trataţi cum ar trebui, că trebuie să meargă să îi protejeze", a spus Hilary Clinton.

"Când preşedintele rus Vladimir Putin se gândeşte la Ucraina el o consideră parte a Rusiei", a explicat fostul secretar de Stat american.

Hillary Clinton a făcut aceste declaraţii în contextul operaţiunilor militare ruse în regiunea autonomă ucraineană prorusă Crimeea.


Comentarii

Fiecare cu amintirile lui Mie imi aminteste de exterminarea triburilor de indieni sau a negrilor pana nu demult...

6 martie 2014 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.