Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ucraina a denunțat vineri violarea spațiului ei aerian de către Rusia și a cerut întoarcerea imediată a elementelor implicate la bazele lor, într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

"Ministerul Afacerilor Externe ucrainean a protestat într-o notă trimisă Rusiei împotriva violării spațiului aerian ucrainean... și a cerut întoarcerea imediată a militarilor și vehiculelor lor la bazele lor", potrivit acestui comunicat.

Comunicatul, citat de AFP, denunță de asemenea nerespectarea acordului încheiat în 1997 între Kiev și Moscova, care detaliază regulile potrivit cărora flota rusă de la Marea Neagră este staționată în portul Sevastopol din Crimeea, peninsula prorusă din sudul Ucrainei.

Integral pe AgerpresComentarii

Putin: Regret profund denuntul, dar eu nu le-am "violat" si nu le violez spatiile, ci vreau doar sa le trag o muie scurta (si apasata). Cu respect, Vladimir

1 martie 2014 5:15

PRECIZARE: Ministerulu Afacerilor Externe de la Kiev a facut tocmai cunoscut faptul ca EURO-"emo"-pdzda din clipul (din productia Hollywood, n.n.) "I am an Ucrainian" s-a oferit sa-si "salveze" patria prin "voluntariat", oferindu-se în acest sens sa "medieze" (sa social-suga barabula lu' Putin)!!! Ramâneti cu noi, va vom tine la curent. Cu respect, 3 lulele & 3 surcele ("redactia" copy-paste-AP)

1 martie 2014 0:04

Omul plictisit Dragi ucraineni, noi avem un cantec: "de la rusi vine fata/fata plina de alcool/De alcool si sinerdol". Obisnuiti-va cu ideea violului. Rusii, nemtii, occidentalii, cin`se nimereste. La ce v-au tras-o astia, ce mai conteaza un fleac, acolo, aeroplanu lui Ivan. Heheheee... saracii de voi. Si asta e abia inceputul. De ce ? Simplu ! In loc sa lucrati cu cap, v-ati batut ca vagabonzii, in piata publica. Prostii din astea, ata de grave, nu mai ai ocazia sa le repari vreodata.

28 februarie 2014 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.