Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul „Fraudă la referendum“, a declarat că nu are nicio responsabilitate în ceea ce priveşte posibilele falsuri înregistrate la referendumul din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Mai mulţi martori audiaţi în cadrul procesului aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au declarat că nu au votat şi nu au fost la vot, deşi numele lor apare pe listele cu votanţi. Întrebat cum comentează acest lucru, Liviu Dragnea, principalul acuzat din dosar, a declarat că nu are nicio responsabilitate în privinţa unor eventuale falsuri înregistrate la vot : ”Toţi cei care au fost acolo au spus că nu mă cunosc şi că nu au discutat cu mine. N-am de unde să ştiu eu ce s-a întâmplat. Dacă într-o sectie de vot din Vrancea a apărut o neregulă , nu eu am organizat alegerile, nu eu am fost acolo. Ce legatură poate să fie între mine şi cei de acolo?”, a declarat vicepremierul.

O nouă serie de martori în procesul ” Fraudă la referendum” a fost audiată astăzi la ÎCCJ. Liviu Dragnea nu a fost prezent la proces, aflându-se într-o vizită de lucru în Teleorman.

Vicepremierul Liviu Dragnea, secretar general al PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman la data referendumului din 2012 a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.