Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Paramedicii SMURD din judeţul Hunedoara sunt printre cei mai slab plătiţi din ţară, salariul lor depăşind, cu puţin 1.000 de lei pe lună, motiv pentru care conducerea Asociaţiei SMURD Salvital Hunedoara solicită trecerea acestora în structurile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), după modelul altor judeţe.

Preşedintele Asociaţiei Salvital a spus că va trimite, în cursul zilei de joi, adrese către ministerele Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şi cel al Finanţelor Publice, dar şi premierului Emil Boc în care va explica situaţia existentă în judeţul Hunedoara şi va cere preluarea paramedicilor de către ISU.

Integral pe CotidianulComentarii

Românii sunt mințiți și batjocuriți! Românii sunt batjocuriți. Dacă PIB-ul României fluctuează undeva între 7500 și 8500 dolari pe cap de locuitor, asta înseamnă că economia românească produce așa cum e ea, 7500-8500 dolari pe cap de locuitor. Iar dacă facem un calcul simplu, respectiv înmulțim 8000 dolari cu 20.000.000 populația țării și rezultă 160 miliarde dolari americani. Deci anual economia românească produce 160 miliarde dolari americani. Raportat la cifra PIB-ului, salariul minim și pensia minimă sunt o foarte mare bătaie de joc la adresa națiunii. Asta având în vedere și marea majorare recentă a salariului minim de la 670 lei la 700 lei. Concluzia e simplă. Statul român cheluiește mult prea mulți bani, plus să nemernicii nu vor să dea o lege a salarizării care să pemită câștigarea unui salariu minim mult mai decent. Iar prețurile la bunurile alimentare și de consum sunt ca la Paris sau Berlin. Oare cât timp va mai putea fi păcălită națiunea română de acești ipocriți care acum prin guvernarea lor duc țara de râpă?

29 decembrie 2011 20:10

Doctore! Ai dreptate, dar problema asta vine de la acest guvern de nemernici care nu dau o lege a salarizării care să permită un nivel de trai decent și posibil în România de azi. Caută date despre PIB-ul țării noastre care îți vor spune și căt produce acum economia românească anua, iar la actuala putere economică românească e posibil un salariu minim de circa 1000 sau 1300 lei. Dar nemernicii de la guvernare nu vor ca cetățeanul român să beneficieze de un nivel de trai mai decent.

29 decembrie 2011 20:10

doctor la ISU paramedicii -civil convertit în "pompier "cu 140 ore de curs de prim ajutor!!!-câştigă cu 300 lei mai puţin decât un medic primar de urgenţă angajat la ambulanţă, cu vechime de peste 20 de ani-facultate şase ani,două specializări,primariat.....despre ce vorbim

29 decembrie 2011 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.