Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Companiile Orange România şi Vodafone România sunt obligate să verse la bugetul de stat câte 6,4 milioane euro în maximum o lună, în caz contrar urmând ca decizia autorităţilor de prelungire a licenţelor de telefonie mobilă să fie anulată.

Perioada de valabilitate a licenţelor de telefonie mobilă pentru cele două companii a fost prelungită pentru un an, până la 31 decembrie 2012, interval în care Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii va organiza licitaţia pentru frecvenţele radio disponibile. Taxa de prelungire a licenţelor a fost stabilită de Guvern la 6,4 milioane euro pentru fiecare operator.

Guvernul a decis însă totodată să impună şi un termen maxim de o lună pentru achitarea taxei de licenţă aferentă anului viitor, sub sancţiunea anulării deciziei de prelungire a licenţelor în caz de neplată.

"În termen de 30 zile de la data prelungirii licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio, beneficiarii măsurii vor transmite Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii o copie a dovezii achitării sumei. Nerespectarea acestei prevederi atrage sancţiunea revocării măsurii de prelungire a perioadei de valabilitate a licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio", a decis Guvernul prin hotărâre.

Integral pe MediafaxComentarii

Pai astia scot banii necesari.. numai din SMS-urile ce se vor da de Revelion. Tampitilor !

29 decembrie 2011 22:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.