Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta spune că decizia PNL de a ieși de la guvernare l-a afectat și că va fi bucuros atunci când Uniunea Social Liberală va fi refăcută.

"'Am încercat prin toate declarațiile mele publice să pun apă peste foc, nu gaz, și nu intenționez să interpretez lucruri. Pentru mine aseară reprezintă o lovitură și personală. Am fost și sunt afectat, nu am considerat un motiv de bucurie ruperea USL. O să fiu fericit când o să refacem USL'', a spus Ponta, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Referindu-se la întâlnirea avută cu fostul premier liberal Călin Popescu-Tăriceanu, dar și cu alți lideri ai PNL, Ponta a spus că în cadrul discuțiilor a reconfirmat ''totala deschidere pentru refacerea USL și a guvernării în formula inițială.Integral pe AgerpresComentarii

Adrian "Am încercat prin toate declarațiile mele publice..." Asta e problema, ca totul a fost doar la nivel de declaratii publice. O singura declaratie nu a facut: aceea prin care anunta ca este de acord cu numirea lui Iohannis ca vice-premier. Restul... a fost apa de ploaie.

26 februarie 2014 20:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.