Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucian Bute (31 de ani) va avea aproape sigur trei meciuri în 2012. Unul dintre ele, cel din vară, s-ar putea desfăşura la Bucureşti dacă proiectul lansat de Rudel Obreja se va materializa.
Interbox şi-a făcut planul pentru prima jumătate a anului viitor, cu două meciuri în contul vedetei grupării din Montreal, românul Lucian Bute. Unul în Canada şi o revanşă în Marea Britanie cu nimeni altul decât finalistul turneului Super Six, Carl Froch. Toţi agreează înţelegerea, însă Rudel Obreja se gândeşte că meciul al doilea ar putea să nu mai aibă loc. "Vorbim de box, unde orice este posibil. Dacă Lucian îl bate rău pe Froch în primul meci, credeţi că va mai fi interesat cineva de o revanşă între cei doi? Cine ar mai cumpăra o astfel de confruntare?", se întreabă retoric preşedintele FR de Box.

Stieglitz în vizor

Obreja are însă planul său. El a început demersurile pentru a-l aduce pe Lucian în vara anului viitor în România şi crede că şansele sunt destul de mari. "Totul este posibil", susţine preşedintele FRB.
Integral pe ProSport