Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep, ocupanta locului 7 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) și cetățean de onoare la orașului prahovean Bușteni, a semnat, luni, contractul de dare în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 500 mp situat în stațiune care i-a fost atribuit în baza unei hotărâri a Consiliului Local (CL) Bușteni.

Sportiva Simona Halep a devenit cetățean de onoare al stațiunii Bușteni printr-o hotărâre aprobată de legislativul local în luna decembrie a anului trecut.

Pe lângă titlu, sportivei i s-a acordat și un teren de 500 de metri pătrați, atribuit în baza 'Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetățean de onoare al orașului Bușteni'.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Bușteni, la ceremonia de semnare a contractului au fost prezenți și judoka Alina Dumitru și Ionuț Iftimoaie, cei care vor fi vecinii Simonei Halep, întrucât și aceștia sunt cetățeni de onoare ai stațiunii, ei primind, de asemenea, loturi de teren.
Integral pe Agerpres