Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Luni, valorile de temperatură se vor menţine puţin mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade la Miercurea Ciuc şi Suceava şi 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul se înnorează temporar şi cad precipitaţii slabe, local în vest şi în sud şi izolat în rest. Este vorba de ninsori în zona de munte, precipitaţii mixte în Moldova, şi ploaie în rest. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări, în sud-est şi în Carpaţii de Curbură.

În Bucureşti, luni vremea va fi tot închisă, cu temperaturi apropiate de normalul perioadei. Trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Maxima va fi în jurul valorii de 6 grade.
Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.