Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", că nu crede în scenariul cu George Maior luat în calcul pentru alegerile prezidenţiale din partea PSD.

"Nu cred că se pune problema să candideze la prezidenţiale. Am văzut că este introdus în diverse scenarii dar nu cred că îşi doreşte acest lucru acum sau că şi-a pus dorinţa."

De asenea, Ponta a arătat că există deja un număr de oameni care se bucură de foarte mare popularitate din partea populaţiei.

"Nu va exista niciodată cuplul Antonescu - Iohannis pentru preşedinte şi, respectiv, premier. Nu sunt alegeri parlamentare. Domnul Iohannis poate fi premier dacă îl pune majoritatea parlamentară. Nu e vorba de cuplu. Eu, ca premier mi-aş dori cu un preşedinte arbitru şi mi-aş dori să fie Crin Antonescu, cum ne-am înţeles de la început. Preşedinţii nu se aleg într-un birou. Puneţi ultimele sondaje şi vedeţi care sunt oamenii în care au cea mai mare încredere. Oprescu, Isărescu, Tăriceanu şi Ungureanu. Mă exclud pe mine şi pe domnul Antonescu, evident."