Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Învăţătoarea Dana Blându a anunţat că dă în judecată Şcoala Nr. 10 „Maria Rosetti” din Capitală, potrivit Digi 24. Ea contestă decizia de concediere luată în Consiliul de Administraţie, după ce în presă au apărut imagini filmate cu o cameră ascunsă în timp ce le cerea părinţilor bani pentru cadouri de Crăciun ale profesorilor.


Învăţătoarea va contesta în instanţă decizia de concediere luată de Consiliul de Administraţie de la Şcoala Nr. 10 "Maria Rosetti", potrivit Digi 24.

Blându ar putea scăpa de dosar penal, după ce poliţiştii Secţiei 6 Poliţie din Capitală au propus neînceperea urmăririi penale în cazul acesteia pentru primire de foloase necuvenite.

Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, dosarul a fost trimis la Parchet în urmă cu o lună, după ce la Secţia 6 au fost audiaţi atât părinţii elevilor de la Şcoala nr. 10, cât şi fosta învăţătoare Dana Blându.

Neînceperea urmăririi penale

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, procurorul Călin Dumbrăveanu, a declarat că dosarul a ajuns la instituţie în urmă cu două zile, cu propunere de neîncepere a urmăririi penale, informează Mediafax.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.