Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victoria Beckham este una dintre cele mai discrete vedete din lume. De-a lungul vietii, a evitat cu eleganta subiecte precum: relatia cu fotbalistul David Beckham sau ... operatiile estetice.

Desi nu a spus-o niciodata cu subiect si predicat, Victoria si-a pus silicoane la inceputul carierei. Acest lucru era evident si datorita formei nenaturale pe care o aveau implanturile, dar si pentru ca, in fotografiile mai vechi, bustul era mult mai mic.

Fosta cantareata s-a hotarat sa vorbeasca despre acest subiect pe care l-a ocolit toata viata. Ea a declarat, intr-un interviu acordat pentru revista "Allure", ca si-a scos implanturile mamare.
In timp ce se uita pe cateva fotografii in care aparea in diferite ipostaze ale vietii, bruneta s-a oprit la una in care avea un decolteu impresionant si a exclamat: "Nu mai am astea acum".

De altfel, doamna Beckham a recunoscut si acum trei ani ca nu mai are implanturi, pe care si le-a scos din dorinta de a fi mai naturala. Tot din acest motiv, ea nu mai poarta nici extensii.

Integral pe Cancan