Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele PSD Dan Şova susţine că activitatea comisiei parlamentare ce se ocupă de investigarea tranzacţiei de terenuri din comuna Nana, judeţul Călăraşi, este 'obstrucţionată de clanul Băsescu'.

"Cât mai are de gând clanul Băsescu să obstrucţioneze activitatea comisiei parlamentare care investighează Afacerea Călăraşi? Dedesubturile tranzacţiei de terenuri din comuna Nana judeţul Călăraşi încep să iasă la suprafaţă, iar membrii clanului preşedintelui dau semne de frică, apelând la orice tertipuri prin care să îngreuneze activitatea comisiei parlamentare însărcinate cu investigarea acestui caz", afirmă social-democratul într-un comunicat de presă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ileana Ionescu Uitati-va in ograda voastra,guvernati,stopati hotia patronata de baroni si mai lasati "clanu" Basescu! Sunteti o piramida la guvernare,increngaturi de rudenie,aliante de nu le mai deslusesti,salarii si pensii nesimtite.

21 februarie 2014 16:19

elena pana in pinzele albe, doar e vorba de clanul actual si cele viitoare.

21 februarie 2014 12:21

unu cind ai mintea incetosata de ura nu mai poti gindi normal , si asa procedeaza psd cind vine vorba de base si de cite ori , pina acum , au aruncat cite un tun gen antena 3 pe piata s-a dovedit a fi un flaps , inclusiv cind au vrut sa-l demita desi au stiut ca le trebuie 50%+1si cred ca au fost siguri ca nu merge dar daca au scapat porumbelul au mers inainte , acum cred ca sunt cu cai in caruta si se despart de pnl , dar vor avea o mare dezamagire ca lumea si-a dat seama cine este cel cu frina din usl si o sa plateasca .

21 februarie 2014 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.