Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor realizează cel mai amplu control la supermarketurile și hipermarketurile din țară. Inspectorii dețin informații cum că pe rafturi ar fi ajuns produse din carne expirate, apoi reambalate. 

Toate hipermarketurile din ţară sunt controlate la această oră de inspectorii ANPC. Lanţurile de magazine sunt bănuite că au pus la vânzare produse expirate din carne, care au fost reambalate şi etichetate la o fabrică din Braşov. Controalele au început încă de ieri, când peste 6 tone au fost retrase și au fost date amenzi în valoare de peste 77 de mii de lei.

Totul a pornit de la o reclamaţie la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. Inspectorii au mers pe teren şi au descoperit că plângerea a fost reală.


Comentarii

teo Dupa banci,super si hipermarketurile sunt cei mai mari banditi ! I-au inlaturat pe mici negustori care aveau o afacere de subzistenta si ne exploateaza cu preturi exorbitante si marfa uneori de proasta calitate ! Chiar nimeni nu poate sa ia masuri impotriva acestor banditi ?

21 februarie 2014 16:11

PUAH ! Salamul expirat, va ajunge delicatesa, prajit si copt, pe PIZZA vanduta la majoritatea pizeriilor din Romania. Nimic nu se arunca, totul se mananca, la romani.

21 februarie 2014 14:23

Prodan Nicolae Asteptam sa vedem ce masuri va lua PE, CE, Germania si alte Organizatii Europene in legatura cu vinderea salamului expirat. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, a fost vandut Romaniei, nu face nimic, doar de asta este PIATA de DESFACERE a UE, DAR daca era invers??????????

21 februarie 2014 12:00

unu sa vedem daca celor doua firme le vor anula autorizatia de functionare , si numele celor care au facut aceasta excrocherie vor fi facute publice ca sa stie lumea cine sunt si sa nu mai cumpere de la ei.

21 februarie 2014 11:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.