Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

enatorul Sorin Ilieșiu a anunțat joi dimineața, într-o a treia scrisoare deschisă trimisă colegilor, că a demisionat din Partidul Național Liberal (PNL), după ce președintele partidului, Crin Antonescu, a propus excluderea sa.

"Demisionez așadar, considerând că nu mai există nicio speranță pentru invalidarea propunerii de excludere a mea din PNL, făcută de domnul președinte", spune Sorin Ilieșiu în scrisoarea deschisă remisă AGERPRES.

Acesta mărturisește că nu se aștepta ca 65 din cei 67 membri ai Biroului Politic Național al PNL să voteze pentru excluderea sa din partid, la propunerea lui Antonescu.

Sorin Ilieșiu spune că a fost surprins și să fie catalogat "nătărău" de liderul PNL și președinte al Senatului.
Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist Acum, care e problema? Ca o Kakareaza te-a facut "natarau" in public - sau ca are dreptate? Cit de natarau erai s-a vazut si cind te-au dat afara din GDS, si cind apareai pe la B1 (am inteles ca te-ai timpit de tot pe la Latrine...) Precis locul tau nu este in NL, ci la varani!

20 februarie 2014 17:24

Proverb Cand doi iti spun ca esti beat , du-te si te culca. In cazul de fata au fost 65.

20 februarie 2014 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.