Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, a comentat miercuri, la Slatina, într-o conferinţă de presă, declaraţiile preşedintelui PNL Crin Antonescu privind situaţia din USL.

"Avem termen până luni, ce sens are să dăm un răspuns acum?", a declarat Cătălin Ivan, ca răspuns la o întrebare din partea jurnaliştilor care i-au cerut să comenteze ce se poate face pentru a se detensiona situaţia din USL.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că, în ultimele 10 zile, USL a trecut printr-o perioadă dificilă. "Protocolul USL este în vigoare, spune Crin Antonescu. Dar încălcat la anumite puncte. Se poate merge înainte. Deci, ce să facem? Mergem înainte. Vedem în ce formulă, cum, până luni avem timp să discutăm, important e că se merge înainte. (...) Mi-a plăcut mai mult înainte. În ultimele 10 zile, pot să spun că USL a trecut printr-o perioadă dificilă", a afirmat Cătălin Ivan, potrivit Agerpres.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.