Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premieră în mediul online: primarul oraşului Borşa, Maramureş, şi-a dat demisia pe Facebook. "Time to say goodbye", în traducere "e timpul să vă spun la revedere", este mesajul prin care edilul Mihali Toader şi-a anunţat cetăţenii internauţi că renunţă la funcţie. La o zi după această postare, primarul a înaintat şi prefecturii cererea sa.

Timp de doi ani, Mihali Toader şi-a condus primăria de pe Facebook. Acolo făcea şedinţele, în mediul virtual. Voturile pentru se contabilizau în numărul de "like"-uri. Iar când venea, rar, la primărie, Toader venea cu ... elicopterul. Tocmai de la Bruxelles, unde locuia de câţiva ani.

Aşa că tot pe Facebook şi-a anunţat şi demisia, supărat că nu are susţinerea consilierilor. La o zi după ce şi-a dat demisia pe reţelele de socializare, Toader a anunţat şi prefectura.

Luaţi prin surprindere, aleşii din Borşa încearcă acum să gestioneze situaţia.

Viceprimarul a anunţat deja că vrea să candideze pentru şefia oraşului.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.