Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Crin Antonescu: Nu dăm un ultimatul, dar până luni, Ponta şi PSD pot da răspunsul corect. Noi suntem încă pe poziţiile pe care cetăţenii României ne-au mandatat să fim.

Noi nu am participat cu nimic la această criză.

UPDATE. Crin Antonescu: Klaus Iohannis nu este o sperietoare. Este un om pe care noi am reuşit să-l aducem în rândurile partidului nostru şi pe care l-am convins să se implice în acest Guvern şi care este gata să lase Primăria Sibiului pentru a servi acest Guvern. de ce Domnul Ponta, PSD-ul şi aliaţii săi oficiali acceptă orice formulări ca domnul Klaus Iohannis să nu fie vicepremier şi ministru de interne, nu ştiu. Asta ne demonstrează că domnul Ponta are alte gânduri.

UPDATE. Crin Antonescu: Ameninţările au început cu mine. Mi s-a spus că dacă nu sunt cumite voi pierde şefia Senatului.

Până lui domnul ponta va trebui să dea un singur răspuns: dacă doreşte înlocuirea USL cu o altă majoritate sau păstrează USL. Nu renunţăm la propunerile noastre, Păstrez puţine speranţe că va fi un răspuns corect faţă de cetăţenii care ne-au dat votul.

UPDATE. Crin Antonescu: Îî stăm la dispoziţie până luni cu propunerile pe care le-am făcut. putem merge în Parlament să încheiem această criză politică în mod agreabil.

Noi facem eforturi ca USL să meargă mai departe. Niciodată nu e plăcut pentru un partid să nu mai fie la guvernare. Niciodată nu este plăcut ca un partid care a stat patru ani sub Băsescu, să nu mai fie la putere.

PNL nu se rupe şi în PNL nu se creează o masă critică ce va scpune că facem cum vreţi voi numai să ne ţineţi la guvernare.

PNL punevalori şi interes public înaintea miniştrilor.

UPDATE.Crin Antonescu: Ponta construieşte un Guvern USD care să-l înlocuiască pe cel USL

UPDATE.Crin Antonescu: Întâlnirea cu VictorPonta a fost dedicată situaţiei din Guvern. După demisiile lui Chiţoiu şi Gerea, Ponta trebuia să trimită nişte propuneri. A propus ca interimari pentru cele două ministere să fie propuşi actualii miniştri. Eu am declinat această propunere. Putem merge cu propuneri directe nu cu interimate. Premierul nu a afost de acord şi a luat decizia de a numi interimari din USD din aceste ministere.

PNL nu cerea nimic în plus faţă de ceea ce era în înţelegerea iniţială şi anume cele patru funcţii de ministru şi un vicepremier. Asta a rămas propunerea noastră. În legătură cu această propunere, USD-ul, PSD-ul şi Ponta au formulat tot felul de pretexte pentru a nu-l accepta pe Iohannis.

---

Liderul PNL Crin Antonescu va susţine o conferinţă de presă, miercuri, la ora 13.00. Antonescu şi Ponta s-au ăntâlnit miercuri dimineaţă la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chiţoiu şi Angrei Gerea.

Integral pe România LiberăComentarii

Ileana Ionescu Da,Dn.-le Crin A. ati stat 4 ani sub Basescu si va mirati ca nu mai sunteti doriti la guvernare? A fost "cumplit sub B.? Ce bine v-ar fi fost cu un presedinte din PSD! Ati fi mai pupat guvernare? Alianta incheiata cu PSD,atat de nefireasca si actiunea din vara 2012 n-a demonstrat decat graba de ajunge la guvernare,cu orice pret.Si spre binele tarii,veti spune.Care bine?Indepartarea lui Basescu,care de bine de rau a mai declansat niste actiuni pentru mentinerea statului de drept si a independentei justutiei.Ce se intampla daca va reusea lovitura?Ar mai fi aparut niste baroni,trustul Intact ar fi fost pe culmi,vai de capul tarii noastre.In concluzie,aveti ce meritati!

20 februarie 2014 15:16

teo Trebuia sa te astepti la asa ceva din partea comunistilor ! Si inca nu s-a terminat "circul !"

19 februarie 2014 18:41

Nam Jos basescu! apai se da jos singur in cateva luni si dupa acea ce teluri maretze sa mai aiba uslinoshi astia? sa fie crestere economica? sa fie intrarea in Schengen? sa fie reformarea statului? sa fie imbunatatirea sistemului medical? ... sau cum sa-si imparta ciolanul?

19 februarie 2014 16:39

SIKTIR Rusine, sa-ti fie, Antonescule, din familie de cacarai (betivi si oameni de nimic) poreclita astfel in Tulcea ! Cine te-a adus, bai, la guvernare, te-a lovit amnezia ?! Te-a adus PSD si tanarul Ponta, fraierul care s-a increzut intr-o potaie ca Antonescu !

19 februarie 2014 16:14

fefeleaga Haita de caini uslisti s-au inteles bine doar cand a fost sa-l atace pe batrinul lup de mare,dupa aia totul a fost doar o lupta pentru ciolane.se musca intre ei si latra ca turbatii,guvern..parlament..totul inspre folosul poporului care si-a pus sperante in ei.pregatiti molotoavele baieti..

19 februarie 2014 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.