Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Motivul pentru care PNL n-ar fi avut a părăsi USL şi guvernarea, invocat de diverşi vorbitori politici, între care Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, e reductibil la zicerea „Nu pleacă câinele de la măcelărie”.

Prin urmare, presiunile lui Crin Antonescu privind poziţia lui Iohannis în guvern şi vicepremierul nr. 4 apăreau ca interese personale ale liderului PNL legate de modul în care vrea să câştige preşedinţia României.

Sprijinul masiv primit de Crin Antonescu din partea partidului în reprimarea puciului Tăriceanu cu ţiitorii muţi de ison Chiţoiu, Stroe, Gerea, Ruşanu şi cocoşul de tablă Ilieşiu arată cu totul altceva: câinele poate pleca de la măcelărie. Când?

Când în marţea neagră parlamentarii USL, infractorii de azi şi de mâine, violează Justiţia în grup în miez de noapte?

Integral pe GândulComentarii

Omul sictirit In locul lui Johannis m-as retrage, m-as incuia in turnul Bisericii Evanghelice si as sta acolo baricadat, pana in noiembrie. Pentru ca numele Johannis risca sa devina un ciomag, cu care uselistii isi dau in cap reciproc. In guvern nu se intra spargand usile cu berbecul. Mare greseala a facut Antonescu. Incep sa ma intreb, foarte serios, ale cui jocuri le face, unealta cui s-a facut. Ca nu se suporta cu pesedistii e evident, e de inteles. Insa, momentul de a destabiliza USL e fantastic de prost ales. Il mai suspectez ca s-a racordat la niste jocuri geopolitice regionale, ale caror protagonisti au inceput sa-si tradeze prezenta si intentiile - DESTABILIZAREA INTREGII REGIUNI. Mie mi se pare ca insul asta ascunde ceva, dea Domnul sa ma insel.

20 februarie 2014 13:12

Error ce bine râde Nicolicea!

19 februarie 2014 14:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.