Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deşi s-a impus în stil de mare campioană la turneul de la Doha, Simona Halep a rămas aceeaşi jucătoare modestă, recunoscând că nu se aştepta să triumfe în capitala Qatarului.

Simona Halep a făcut un meci mare în finala turneului WTA de la Doha, întrecând-o pe Angelique Kerber în două seturi, scor 6-2, 6-3, după doar o oră şi şase minute de joc. Deşi a evoluat încântător, românca s-a bucurat moderat la final, precizând, cu sinceritate în glas, că nu se gândea că s-ar putea impune în capitala Qatarului.

"Am venit de la un turneu indoor şi nu credeam că pot câştiga aici. M-am adaptat bine, cred că sunt cele mai bune momente din viaţa mea. Este momentul în care am cea mai mare încredere în mine, mental sunt foarte puternică şi mă bucur pentru fiecare meci câştigat.
Integral pe AdevărulComentarii

un roman Felicitari ! ..poate o dam exemplu tineretului din ziua de azi....de ea nu se aude nimic la TV ...e , ce daca a muncit de mica si e bine crescuta...poate era mai bine sa se marite cu un bogatan, asa stia lumea de ea...Doamne ajuta !

17 februarie 2014 8:02

@plagiatorul socialist Ia zi, Caline: e un mare succes, datorat minunatelor conditii create de Partid, de Premierul Ponta...

17 februarie 2014 7:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.