Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristiano Ronaldo a fost lovit în cap de o brichetă la pauza din meciul cu Atletico Madrid, din Cupa Spaniei, câştigat de galactici cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate de Ronaldo. În urma incidentului Atletico ar putea juca următoarele trei meciuri fără public.

Cea de-a doua manşă din semifinalele Cupei Spaniei a adus calificarea Realului în actul final al competiţiei, după un meci foarte bun făcut de Ronaldo. Prin cele două goluri ale sale portughezul şi-a atras asupra sa ura suporterilor lui Atletico, unul dintre ei aruncând cu o brichetă galbenă care l-a nimerit pe portughez în timp ce ieşea de pe teren.

Ronalado a marcat ambele goluri ale meciului din lovitură de la 11 metri. El a fost schimbat în minutul 75 cu Jese, însă antrenorul Carli Ancelotti a declarat ulterior că portughezul nu a păţit nimic după lovitura de brichetă.

Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei cu scorul general de 5-0. În cea de a doua semifinală Barcelona joacă manşa secundă împotriva lui Real Sociedad, după ce a câştigat prima întâlnire cu 2-0.

Integral pe România Liberă