Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dupa 17 ani de la aparitia filmului "Titanic", apar noi dezvaluiri din culise.

Cei mai multi fani "Titanic" au apreciat scena in care Jack o deseneaza nud pe Rose. Iata ca abia la 17 ani de la aparitia filmului, s-a aflat ca cel care a realizat portretul a fost nimeni altul decat regizorul James Cameron.

Explicatia pe care o dau expertii este una cat se poate de logica. Cel care deseneaza isi foloseste mana stanga, iar Leonardo DiCaprio este dreptaci. De asemenea, James Cameron este cel care a desenat intregul caiet de schite pentru Jack.

Scena a fost cenzurata in China, in varianta 3D a filmului

Chinezii care au preferat varianta 3D a filmului "Titanic" nu au avut ocazia sa vada aceasta scena originala, deoarece ea a fost cenzurata pe motiov ca "sanii artistei erau prea reali".

Kate Winslet a declarat ca a acceptat sa filmeze goala pentru a le ajuta pe femeile din intreaga lume sa isi accepte mai usor formele. "Eu sunt ca majoritatea femeilor. Nu am sani perfecti, am celulita si forme. M-as bucura ca aceasta sa le faca pe femei sa aiba mai multa incredere in ele. De asemenea, cred ca este bine sa fac acest lucru pentru credibilitatea personajului si pentru cum ramane el in memorie", a spus actrita.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.