Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ruperea USL, care pare să se prefigureze în acest moment, ar fi o gravă greşeală politică, a declarat fostul preşedinte PNL, senatorul Călin Popescu Tăriceanu. El a mai spus că decizia de a candida pe liste separate la europarlamentare este păguboasă atât pentru PNL, cât şi pentru PSD.

"Mă îngrijorează situaţia politică din USL şi consider neinspirate declaraţiile ostile sau ironiile care subminează şi mai mult relaţiile din cadrul alianţei şi coalţiei de guvernare. Cred că decizia de a se merge pe liste separate la europarlamentare este una păguboasă atât pentru PNL, cât şi pentru PSD şi, când spun acest lucru, ştiu că sunt în consens cu mai mulţi colegi de partid şi cu multe organizaţii din ţară", a declarat Tăriceanu, citat de Mediafax.

"De altfel, consecinţele se văd imediat ce asistăm din nou la o deteriorare a relaţiilor dintre cele două partide care nu mă pot lăsa indiferent", a adăugat fostul premier. Tăriceanu le-a adresat preşedinţilor PSD şi PNL solicitarea să se abţină de la orice declaraţie publică şi să încerce găsirea unei soluţii la actuala stare de criză, spre beneficiul celor două partide, al actualului de guvernare şi pentru a recâştiga încrederea electoratului.

Integral pe România Liberă