Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacantul Petrolului, Adi Mutu, a anunţat că selecţionerul nu are motive să nu-l cheme la echipa naţională atât timp cât va avea o evoluţie foarte bună la echipa ploieşteană, chiar dacă s-au contrat dur în trecut.


"Am avut accidentări, o perioadă dificilă la Ajaccio, de aia n-am fost convocat. Sper să joc, să dau goluri şi după vom vorbi. Atâta timp cât pot să fiu selecţionat, am evoluţii bune, ar fi puţin ciudat să nu fiu chemat din alte motive.

Nu am nicio problemă în a discuta cu domnul Piţurcă, comunicarea poate aduce lucruri pozitive. Noi am vorbit la telefon după incidentul respectiv şi cred că ne-am lămurit situaţia. Acum aşa cred că totul depinde doar de evoluţia mea", a spus Mutu la Dolce Sport.

„Chivu putea juca până la 40 de ani"

Adi Mutu a vorbit şi despre Cristi Chivu, jucător ce e pe cale să renunţe la fotbal din cauza problemelor de sănătate. „Îmi pare foarte rău pentru Chivu, un fotbalist extraordinar care dacă nu avea aceste probleme medicale cred că juca lejer până la 40 de ani datorită experienţei sale. Dacă nu va mai continua cu fotbalul sper să facă ceea ce-l face fericit şi dacă vine la FRF îi doresc baftă şi abia aştept să-l văd la Bucureşti", a declarat Mutu.

Integral pe Adevărul