Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presa din SUA este pe punctul de a dezvălui o relaţie secretă înfiripată între preşedintele american Barack Obama şi celebra cântăreaţă Beyonce, potrivit respectatului cotidian „Le Figaro”, care citează un fotograf francez.


Pascal Rostain, premiat cu mai multe distincţii pentru fotografiile sale, a spus luni dimineţa în timpul unei emisiuni radio a postului francez Europe 1 că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o „legătură” între Obama şi Beyonce, vedetă căsătorită cu rapperul Jay-Z.

Având legături strânse cu fosta Primă Doamnă a Franţei Carla Bruni şi cu Valerie Trierweiler, fosta iubită a actualului preşedinte francez Francois Hollande, fotograful a discutat cu jurnalistul francez Jean-Marc Morandini despre lansarea bombei mediatice.

„Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar”, a afirmat Rostain, în direct, de la microfonul său. „Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant. În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller”, a notat francezul.
Integral pe Adevărul