Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu se simte soluţia pentru alegerile prezidenţiale, dar spune că poate contribui la unificarea dreptei.

Întrebat duminică de jurnalişti dacă ar putea să candideze la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Emil Boc a afirmat că el poate doar să contribuie la realizarea unei drepte unite.

"Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei. (...)Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist Bai Sandule, al cui lingau este Primarul Clujului, ba cretine? Cine ii spune cum sa duca cel mai mare oras al Ardealului - si sa il duca BINE? Mai bine ai avea grija de jegurile tale d emitici, care au transformat Bucalele in mahalaua Europeio!

9 februarie 2014 21:15

acid Ma mir ca nu se considera la cat de prost este! oricum fundatia Misca.po_pula.ra ii va aduce mari succesuri!

9 februarie 2014 18:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.