Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update 16.15 - Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a anunţat miercuri, la Guvern, că a solicitat Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) să reevaluzeze situaţia şcolilor şi grădiniţelor pentru joi, iar în urma acestei discuţii a fost convenit, în final, ca unităţile să rămână totuşi închise joi.
_________________________________

Ştirea iniţială

Şcolile din Bucureşti vor fi deschise începând de mâine. Asta înseamnă că elevii mai merg la cursuri doar două zile, pentru că de săptămâna viitoare vor intra în vacanţă.

Şcolile şi grădiniţele din Capitală au fost închise luni, marţi şi miercuri, din cauza viscolului şi a zăpezii.

Bucureştiul şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Vrancea, Galaţi şi, parţial, Argeş şi Dâmboviţa sunt miercuri, până la ora 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol. De asemenea, judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea au fost avertizate cu cod roşu de viscol, miercuri, între orele 15.00 şi 22.00.