Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Hristescu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, este cercetat penal de DNA pentru că ar fi făcut presiuni asupra unui om de afaceri ca să-i vândă materiale de construcţie la reducere necesare să-şi ridice o casă impunătoare.

Cătălin Hristescu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, înlocuit din funcţie miercuri, la decizia Consiliului Superior al Magistraturii, este cercetat penal de DNA Bucureşti, de la începutul săptămânii, pentru şantaj, trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu. După descinderile de marţi acasă la Hristescu, dar şi la biroul acestuia, procurorii anticoruţie au obţinut din partea magistraţilor decizia ca acesta să nu părăsească ţara, în următoarele 30 de zile.

Conform anchetatorilor, fostul prim-procuror l-ar fi ameninţat pe patronul unei firme din Slobozia să-i vândă cu reducere materiale de construcţii pentru a-şi finaliza vila impunătoare din cartierul de lux Transmim. Mai mult, procurorii DNA susţin că Hristescu ar fi încercat să sustragă un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, în care patronul de la care pretindea materialele de construcţie era cercetat pentru fapte de evaziune fiscală. El i-ar fi promis omului de afaceri că va „aranja” dosarul respectiv în interesul său, dacă se înţeleg asupra afacerilor privind finalizarea vilei.Integral pe AdevărulComentarii

calistru BA ce moaca de ganditor la LEge are asta!!! PArca e Omar HAisam!!!! Hai cu dom' Profesor Justitia!!!!!!!! CAnd aflam si noi ceva??? Ati intrat in vrie sau in somnul de veghe???

23 ianuarie 2014 22:06

kokosel Ba nu domunle. De ce subminati autoritatea si independenta Justitiei, Statul de drept si va bagati bocancii in viata bietului, necajitului, ahtiatului dom' procuror???? Trimiteti articolul la UE sa vada idiotii aia cat bors mananca BAsescu, MAcovei, Udrea et Co cu imixtiunea bla, bla,bla..... DE AIA S-A COMPROMIS JUSTITIA!!! SINGURA!!!!! S-A AUTODECREDIBILIZAT PRIN OAMENII CARE O "SLUJESC" in folosul personal, desi au lefuri si pensii de speriat!!!

23 ianuarie 2014 22:04

ar fi încercat să sustragă un dosar penal Deci hot sadea. Alo, Parchetul, ce mai asteptati ?

23 ianuarie 2014 21:17

Halal Ce fata de " sfant " are porcul asta

23 ianuarie 2014 21:14

Lute Nu va mai luati ma de bietul om ,o sa aiba o pensie nenorocita de nu o sa poata nici sa-si intretine casa dar scroafa?

23 ianuarie 2014 20:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.