Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, a comentat concluziile Raportului Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV). "Magistrații s-au trezit într-o lume nouă în vara lui 2012, o lume în care au un inamic permanent, corupții din USL și marionetele lor politice: Victor și Crin."
Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PDL

“Raportul Comisiei Europene este încă un blam pentru Guvernul Ponta și majoritatea USL. Declarațiile agresive și modificarea Codului Penal au stat la baza părții negative din Raport. Domnii Ponta, Dragnea și Antonescu nu reușesc să păcălească pe nimeni. USL rămâne o amenințare permanentă la adresa Justiției", a declarat Cătălin Predoiu, pentru Evenimentul zilei.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

liberalul socialist Uneori stai si te intrebi daca slacii care posteaza pe aici sunt prosti, ticalosi -sau si una si alta. Cit de mult a putut sa prinda propaganda uslaca penutr a ajunge sa delimitezi "dreptatea noastra" de "dreptatea lor'? Cim poti sa te identifici cu interlopii (politici) uslaci ca sa poti spune aberatia ca eliminindu-i, "omorim toata tara"? Predoiu si toti cei care "identifica" pericolul Statului de Drept in Mitoman, Kakarau si Tatal Zombilor gresesc grav: ei sunt reprezntantii a milioane de romani! Fara mandatul pe care acestia le dau, ai nu ar putea ataca un maidanez macar!

23 ianuarie 2014 7:39

Spitalul de nebuni Propun sa ne batem pentru statul de drept pana la capat, pana la victoria finala. Omoram toata tara, insa vom avea stat de drept. O sa ne laude la mcv.

22 ianuarie 2014 21:43

gogu USL = liberalism socialist = „Statul este totul, individul – nimic”.

22 ianuarie 2014 21:33

Omul plictisit Asa este. USL e o amenintare APRIORICA la adresa justitiei si statului de drept. Insa, trebuie precizat: la adresa justitiei voastre si a statului vostru de drept. Iar noua ni se cam falfaie de asta.

22 ianuarie 2014 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.